ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Αρ. Πρωτ.: 51/2018                   ...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ κ' ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ 21.09.2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ κ' ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ κ΄ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ 21.09.2018

Λαμία, 28-09-2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Προσφορά της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αθλητικού Συλόγου ΄΄ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΜΠΟΥΚΑΛΗ΄΄ στα παιδιά των μελών μας !

Σας ενημερώνουμε ότι με την επίδειξη της αστυνομικής μας ταυτότητας η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΜΠΟΥΚΑΛΗ στην Αγριλιά Λαμίας προσφέρει για τα παιδιά μας τις εξής προνομιακές τιμές:
α) για 1 παιδί : Από 25 € μηνιαία στα 20€
β) για 2 παιδιά : Από 40 € μηνιαία στα 35 €
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για το λεωφορείο ως προς την διαθεσιμότητα: ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (τηλ. 6973738602)
     Επίσης σας ενημερώνουμε ότι ο εκπαιδευτικός όμιλος ΄΄Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη΄΄, ανταποκρίθηκε και φέτος σε σχετικό αίτημα της Ένωσής μας και προσφέρει έκπτωση της τάξεως του 40% της αρχικής τιμής (150€ αντί 250€), για τα τέκνα των μελών μας, ηλικίας 2,5 έως 5 ετών, που θα συμμετάσχουν στο Παιδικό Σταθμό του ως άνω ομίλου, κατά το σχολικό έτος 2018-2019. Διευκρινίζεται ότι στην ως άνω τιμή περιλαμβάνεται η μεταφορά και το φαγητό.

-Ο-                                                        -Ο-
                                                                           ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ