Δελτίο Τύπου Ετήσιας Χοροεσπερίδας Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας

Αρ.Πρωτ.: 9/2019                                                                                                                         Λαμία, 19-03-2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

     Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία τη Κυριακή της Αποκριάς, 10 Μαρτίου 2019, η ετήσια καθιερωμένη χοροεσπερίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας, στην αίθουσα εκδηλώσεων του «ΑΡΙΩΝ PALACE».

     Αξιότιμοι προσκεκλημένοι, αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες, φίλες και φίλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, παρέα με τους Αντύπα, Αγγελική Ηλιάδη, Χριστίνα Κολέτσα και Πρόδρομο, σε μια βραδιά που έμεινε σε όλους αξέχαστη.

     Ο Πρόεδρος κατά το σύντομο χαιρετισμό του, αφού καλωσόρισε όλο τον κόσμο που γέμισε κυριολεκτικά την αίθουσα, βράβευσε τους επιτυχόντες μαθητές-τέκνα συναδέλφων μας και πλέον φοιτητές που εισήλθαν σε διάφορα ανώτατα και ανώτερα τεχνολογικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας κατά το σχολικό έτος 2017-2018, βραβεύοντάς τους με ένα συμβολικό δώρο και ένα έπαινο ως ένα δείγμα σεβασμού και τιμής για τον κόπο που κατέβαλαν οι ίδιοι, καθώς και οι οικογένειές τους, στην όλη αυτή επιτυχή προσπάθειά τους. Τους ευχόμαστε από καρδιάς, καλή σταδιοδρομία.  Τέλος, έγινε η βράβευση και των δικών μας παιδιών, των συναδέλφων μας, που εν ώρα υπηρεσίας, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να βγάλουν εις πέρας το δύσκολο έργοπου τους έχει ανατεθεί και να ενισχύσουν την ασφάλεια των πολιτών μας.

     Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος, ο Αντιπρόεδρος σε θέματα οικονομικών κ. ΠΑΝΤΑΖΗΣ Βασίλειος, ο Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας μας κ. ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ Χρήστος, ο Ταμίας αυτής και Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Εύβοιας κ. ΚΟΥΛΙΑΚΗΣ Γεώργιος, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου αυτής κ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ Δημήτριος, οΓενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας Ταξίαρχος κ. Αστέριος ΜΑΝΤΖΙΩΚΑΣ, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας Ταξίαρχος κ.Μιχαήλ ΤΣΑΤΣΗΣ, ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Υπαστυνόμος κ. ΜΩΡΑΙΤΗΣ Αριστείδης, οι Βουλευτές του Νομού μας, κ. ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ Απόστολος, κ. ΣΑΡΑΚΙΩΤΗΣ Ιωάννης και κ. ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ Χρήστος, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας κ. ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ Ευθύμιος, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Νικόλαος, ο Πρόεδρος, Γενικός Γραμματέας και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας κύριοι ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ Ζαχαρίας, ΔΗΜΟΥ Παναγιώτης καιΓΚΑΝΑΣΟΣ Σωτήριος αντίστοιχα, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Ιωάννης, καθώς και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Στερεάς Ελλάδας  κ. ΜΠΡΑΝΗΣ Γεώργιος.

     Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους συναδέλφους μαζί με τις οικογένειές τους, καθώς και όλους τους φίλους που παραβρέθηκαν στο χορό μας ανανεώνοντας το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά.

     

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

 

-Ο-

-Ο-

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗΣ Νικόλαος

6948605369

ΔΕΔΕΣ Ευάγγελος

6986981938

 

Δελτίο Τύπου επιμνημόσυνης δέησης υπέρ πεσόντων Αστυνομικών

Αρ. Πρωτ.: 8-γ΄/2019                                                                            Λαμία, 03-02-2019

                                                          

Π Ρ Ο Σ: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ - ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

 

ΘΕΜΑ: «Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ πεσόντων Αστυνομικών».

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

                                                                    

     Την καθιερωμένη ετήσια επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των πεσόντων Αστυνομικών κατά την εκτέλεση του καθήκοντος τελέστηκε εχτές (02-03-2019), ημέρα Σάββατο και ώρα 08:40΄ στην Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας στη Λαμία από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας. 

   Η σεμνή και λιτή τελετή πραγματοποιήθηκε επ’ ευκαιρίας του Α΄ Ψυχοσάββατου και είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής στους συναδέλφους που θυσίασαν τη ζωή τους στο καθήκον. Ημέρα τιμής και θλίψης η σημερινή.
     Στο μνημόσυνο μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας Ταξίαρχος κ. Αστέριος ΜΑΝΤΖΙΩΚΑΣ, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας Ταξίαρχος κ.Μιχαήλ ΤΣΑΤΣΗΣ,  μέλη της Ένωσης καθώς και αρκετοί πιστοί.

 

            

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

 

-Ο-

-Ο-

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗΣ Νικόλαος

6948605369

ΔΕΔΕΣ Ευάγγελος

6986981938

 

Δελτίο Τύπου Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης

Αρ. Πρωτ.: 6-ια΄/2019                                                                                     Λαμία, 28-02-2019

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   

     Την  Τέταρτη 27 Φεβρουαρίου 2019, στην αίθουσα διαλέξεων του 2ου ορόφου του Αστυνομικού Μεγάρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Φθιώτιδας.

     Η έναρξη των εργασιών έγινε με την ψηφοφορία της ανάδειξης του Προεδρείου της Γενικής Συνέλευσης και συνεχίστηκε με τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό από τον Πρόεδρο και το Γενικό Γραμματέα της Ένωσης. Εν συνεχεία το σώμα της Γενικής Συνέλευσης ενέκρινε τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό καθώς και το Ψήφισμα αυτής.

     Τις εργασίες της Συνέλευσης χαιρέτησαν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας Ταξίαρχος κ. Αστέριος ΜΑΝΤΖΙΩΚΑΣ,ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας Ταξίαρχος κ. Μιχαήλ ΤΣΑΤΣΗΣ, ο Αντιπρόεδρος της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων και Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λάρισας κ. ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ Αθανάσιος, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευρυτανίαςκ. ΤΣΙΑΜΑΚΗΣ Κοσμάς καθώς καιο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωκίδαςκ. ΝΤΕΛΗΣ Χρήστος.

     Εν συνεχεία το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος, οπού μας ενημέρωσε  για όλες τις τελευταίες εξελίξεις για τα τρέχοντα  θέματα που απασχολούν τους Αστυνομικούς τόσο σε Τοπικό όσο και σε Πανελλαδικό επίπεδο.

     Στη Γενική Συνέλευση παρευρεθήκαν επίσης εκπρόσωποι της εταιρείας Νομικής Προστασίας ARAG, ο Γενικός Διευθυντής αυτής κ. ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟΣ Κων/νος και ο Υπεύθυνος Προγράμματος κ.  ΙΑΤΡΟΥ Σπυρίδων όπου ενημέρωσαν τα μέλη μας για θέματα που αφορούν την Νομική κάλυψη που παρέχεται από την εν λόγο εταιρεία.

     Παρευρεθήκαν και τίμησαν με την παρουσία τους τη Γενική Συνέλευση, ο Ταμίας της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων και Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Εύβοιας κ. ΚΟΥΛΙΑΚΗΣ Γεώργιος, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας μας κ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ Δημήτριος,ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας κ. ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ Ζαχαρίας μαζί με τον Αντιπρόεδρος αυτής, κ. ΓΙΑΝΟΥΛΗ Νικόλαο, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Στερεάς Ελλάδας κ. ΜΠΡΑΝΗΣ Γεώργιος και μέλη της Ένωσης μας.

     Μετά το πέρας των εργασιών, παρουσία Ιερέων της Ενορίας μας, το Διοικητικό Συμβούλιο έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα, δίνοντας ευχές για Καλή Χρονιά, υγεία και υπηρεσιακή ηρεμία.

 

                                         

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

 

 

-Ο-

-Ο-

 

 

 

 ΠΡΟΕΔΡΟΣ

    ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗΣ Νικόλαος

                          

ΔΕΔΕΣ Ευάγγελος

    

 

 

 

 

Επαναληπτική Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση

Αρ. Πρωτ.: 6-ι΄/2019                                                                                                                                                                           Λαμία, 26-02-2019

 

 

ΠΡΟΣ: Τα μέλη της Ένωσης μας.

    

      Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

 

     Σας καλούμε να παρευρεθείτε στην επαναληπτική Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσής μας, η οποία ορίσθηκε να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 10:30΄ στην αίθουσα διαλέξεων στο 2ο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας.

      Το παρόν θα δώσουν, τιμώντας μας με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος, ο Ταμίας αυτής και πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Εύβοιας κ. ΚΟΥΛΙΑΚΗΣ Γεώργιος, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευρυτανίας κ. ΤΣΙΑΜΑΚΗΣ Κοσμάς, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας κ. ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ Ζαχαρίας, καθώς και ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωκίδας κ. ΝΤΕΛΗΣ Χρήστος, οι οποίοι θα μας ενημερώσουν για τα τρέχοντα ζητήματα του κλάδου μας σε κεντρικό επίπεδο. Επίσης θα παρευρεθούν και εκπρόσωποι της εταιρείας νομικής προστασίας ARAGγια ενημέρωσή μας. Μετά το πέρας των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης  θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πίτας της Ένωσής μας.

       Συναδέλφισσες - συνάδελφοι ,

Οφείλουμε όλοι να είμαστε στην Γενική Συνέλευση της Ένωσής μας η οποία αποτελεί το κυρίαρχο συνδικαλιστικό όργανο, διότι πρέπει με την παρουσία κάθε συναδέλφου, την σκέψη του, τις προτάσεις αλλά και την κριτική του, να προκύψουν οι νέοι μας στόχοι. Οι εποχές είναι δύσκολες απαιτούν εγρήγορση, δράση και συμμετοχή, στοιχεία τα οποία είναι απαραίτητα για τη λειτουργία της Ένωσής  μας και του συνδικαλιστικού μας κινήματος γενικότερα.

 

                                                   ΚΑΛΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

 

 

-Ο-

-Ο-

 

 

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗΣ Νικόλαος

694 860 5369

ΔΕΔΕΣ Ευάγγελος

698 698 1938

 

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΡΙΤΩΝ (ΔΑΝΕΙΑ - ΕΙΣΦΟΡΕΣ - ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ)

                          ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.: 7/2019                                                                       Λαμία, 20-02-2019
 
                                                                                                                                                   Π Ρ Ο Σ:          
                                                                                                                                      Τα μέλη της Ένωσής μας  
 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
                                                                         
      Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
 
      Στην μισθοδοσία μηνός Μαρτίου 2019, που ήδη έχει αναρτηθεί στις υπηρεσίες του POL, στην δεξιά στήλη ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΡΙΤΩΝ (ΔΑΝΕΙΑ - ΕΙΣΦΟΡΕΣ - ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ) εμφανίζεται το ποσό των 20€ υπέρ Π.Ο.ΑΣ.Υ. Το παραπάνω ποσό αφορά την αμοιβή του δικηγόρου, σε όσα μέλη της Ένωσής μας κατέθεσαν αγωγή και προσέφυγαν για τη δικαστική διεκδίκηση δώρων Χριστουγέννων – Πάσχα και επιδόματος αδείας στο δικηγορικό γραφείο του κ. ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ Χαράλαμπου, νομικού συμβούλου της Ομοσπονδίας μας.
            
 
 
 
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
 
 
-Ο-                                                   -Ο-
             ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
          ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗΣ Νικόλαος                    ΔΕΔΕΣ Ευάγγελος                 
6948605369                                     6986981938
 

Προσφορά από Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτιση EUROPROGRESS

                                                                                                                                                              Λαμία, 11-02-2019
                                                            
                                                                                                                                                                       Π Ρ Ο Σ:                                                                   
                                                                                                                                                          Τα μέλη της Ένωσής μας
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΦΟΡΑ
         Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,
       Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή - προσφορά για τα μέλη μας και τις οικογένειές τους, από το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης EUROPROGRESS, που βρίσκεται στον οικισμό Αγριλιά στη Λαμία, ☎2231069366 και Όθωνος 7-Λαμία (τα γραφεία), ☎2231020111.  
 
     ΄΄ Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες
        Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του φορέα μας διοργανώνουμε σε συνεργασία με την ACTA – Infotest  (http://acta-edu.gr/ ) προγράμματα πληροφορικής για την απόκτηση του πιστοποιητικού Certified Computer User  παρέχοντας δωρεάν τα μαθήματα που χρειάζονται, για την προετοιμασία των εξετάσεων.
      Δίνεται η δυνατότητα στα μέλη του σωματείου σας  και των οικογενειών τους, να  αποκτήσουν το αναγνωρισμένο Πιστοποιητικό Πληροφορικής CCU από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων (Ε.Ο.Π.Π.ΕΠ), απαραίτητο από τον ΑΣΕΠ για τους Διαγωνισμούς του Δημόσιου και του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα και να αναβαθμίσουν το βιογραφικό τους.
      Το κόστος των εξετάσεων είναι 150 ευρώ/άτομο, και σε συνεργασία και συνεννόηση μαζί σας μπορούμε να ορίσουμε τις ημέρες και τις ώρες των εξετάσεων σε χρόνο που σας διευκολύνει.
       Σε περίπτωση αποτυχίας στις εξετάσεις σε όλες ή σε κάποιες ενότητες οι επαναληπτικές εξετάσεις είναι δωρεάν.
       Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση τις εργάσιμες ημέρες στο τηλέφωνο 2231069366 από 09:00 έως 14:00.΄΄
                                                                      Λαμία 06/02/2019                    
                                                                        Με εκτίμηση
                                                                 Καλλιοπίστη Λασπιά
                                                                  Δ/ντρια κατάρτισης
 
 
         ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
 
                         -Ο-                                                        -Ο-
                                       ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
 
                  ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                  ΔΕΔΕΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
 
 

<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="https://www.dailymotion.com/embed/video/x70qyn2" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>