ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Λαμία, 14-09-2018

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι λάβαμε και δημοσιεύουμε τις παρακάτω εκπτωτικές προσφορές σε αστυνομικούς και τις οικογένειές τους από κατάστηματα, ακαδημίες και φροντιστήρια, όπως:

•    Το Φροντιστήριο Μ.Ε / Κέντρο Μελέτης Γ.Χ.ΔΟΥΡΟΣ – Κ.Χ. ΔΟΥΡΟΥ προσφέρει έκπτωση
α) σε μαθητές Δημοτικού 20%.
β) σε μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου και ΕΠΑΛ 15%.
γ) στα 3 και 4 αδέρφια το 1 δωρεάν!!!
Παλαιολόγου 1, Λαμία ☎2231044174 - 6981130355 & 6989153702
•    Το Πρότυπο Κέντρο Μάθησης STUDY LAB παρέχει έκπτωση 25% σε όλα τα προσφερόμενα προγράμματα! Λαρίσης 52, Γαλανέικα Λαμίας ☎2231602077  Fax: 2231602116, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Facebook: StudyLabLamia.
•    Η Ακαδημία Ρυθμικής Γυμναστικής Ladies’ Gym Lamias που βρίσκεται στην οδό Αθηνών 187Β (1ο κατάστημα - λίγα μέτρα πιο κάτω από το Αστυνομικό Μέγαρο) ☎2231053434 και Όθωνος 40 (2ο κατάστημα) ☎2231038998  προσφέρει έκπτωση 15%.
•    Το βιβλιοχαρτοπωλείο X-OFFICE επί της οδού Ανθήλης 17α  Λαμία προσφέρει έκπτωση 10% σε όλα τα είδη του, ☎2231053431.
•    Το φροντιστήριο ΑΛΦΑ που βρίσκεται στην οδό Χαντζοπούλου 6 Λαμία προσφέρει έκπτωση 20% σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου κ΄ Λυκείου ☎2231034944.
•    Το κατάστημα παιδικών ενδυμάτων  "WΙΝΝΙΕ'' έπι της οδού Ροζάκη Αγγελή 26 Λαμία, προσφέρει έκπτωση 20% σε όλα τα είδη του.                                              (η παρούσα έκπτωση δεν ισχύει σε περίοδο εκπτώσεων)
•    Το βιβλιοπωλείο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ έπι της οδού Καραγιαννοπούλου 9 Λαμία προσφέρει έκπτωση 15% σε σχολικά είδη-γραφική ύλη και 10% σε βιβλία ☎2231029150.

-Ο-                                                                    -Ο-
                                                           ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ