ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ κ΄ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Λαμία, 17-09-2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι λάβαμε και δημοσιεύουμε τις παρακάτω εκπτωτικές προσφορές σε αστυνομικούς και τις οικογένειές τους από ακαδημίες και φροντιστήρια, όπως:

Ο ΑΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΗ-ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ προσφέρει έκπτωση 20% για την συμμετοχή των παιδιών στην ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ .
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ :ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ☎2231069500 / 6973738602
Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΠΑΠΑΡΟΔΟΥ, Τυμφρηστού 35 Λαμία ☎2231043440 / 6979956757 προσφέρει στους Αστυνομικούς της Φθιώτιδας  Ταχύρυθμα Τμήματα Ενηλίκων για την Απόκτηση Πτυχίου Β2 (LOWER) και Γ2 (PROFICIENCY) στα Αγγλικά, Γαλλικά, Ρωσικά, Ιταλικά και Ισπανικά με μηνιαία Δίδακτρα 55,00 ευρώ. Επίσης προσφέρει έκπτωση 15% στα μηνιαία δίδακτρα, για τα παιδιά των Αστυνομικών στις Senior Τάξεις και πολύ προσιτές τιμές στις Junior Τάξεις.
Ο Αθλητικός Σκοπευτικός Σύλλογος Α.Ε.ΤΟ.Σ. ΛΑΜΙΑΣ, (τηλ. επικοινωνίας: 6970830035) μας ενημέρωσε ότι κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. προσφέρει αποκλειστικά για τα μέλη μας, τη χρήση του σκοπευτηρίου στην τοποθεσία ΄΄ΑΓΡΙΛΙΑ΄΄, για τα απογεύματα των δύο πρώτων Παρασκευών κάθε μήνα. Επίσης παραμένει σε ισχύ η έκπτωση που μας έχει προσφέρει, ήτοι 50,00 ευρώ για την ετήσια συνδρομή και δωρεάν η εγγραφή.

-Ο-                                                               -Ο-
                                                     ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ