ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ κ΄ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Λαμία, 25-09-2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

    από τον ΠΑΜΦΘΙΩΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΡΑΤΕ KICKBOXING ΛΑΜΙΑΣ ΄΄ΟΛΥΜΠΟΣ΄΄, ΕΔΡΑ ΛΑΜΙΑ ΜΥΛΩΝ & ΕΣΛΙΝ 2 - ΛΑΜΙΑ λάβαμε και δημοσιεύουμε την κάτωθι εκπτωτική προσφορά:
     Το Σωματείο μας βρισκεται στην ευχάριστη θέση να σας γνωστοποιήσει ότι λειτουργεί και σε καινουργιες εγκαταστάσεις του σε χώρο 500τμ με υπαίθριο πάρκινγκ 850τμ στο κέντρο της Λαμίας στους μύλους του Μουζέλη.
     Λόγω της εκτίμησης  που έχουμε προς την Ελληνική Αστυνομία και γενικότερα σε όλα τα Σώματα Ασφαλείας και εκτιμώντας το έργο που προσφέρουν με αυταπάρνηση όλοι οι υπάλληλοι των σωμάτων αυτών θεωρούμε υποχρέωση ως Σωματείο να αναγνωρίσουμε το σημαντικό έργο που επιτελεί η Ελληνικη Αστυνομία και όλα τα υπόλοιπα Σώματα Ασφαλείας προσφέροντας έκπτωση σε όλα τα προγράμματα άθλησης του Σωματείου μας (KICKBOXING, ΠΥΓΜΑΧΙΑ, BODYFITNESS, Μυική Ενδυνάμωση στα μηχανήματα του σωματειου μας)  με μηνιαία συνδρομή Μόνο 25€.
     (Ελάχιστος αριθμός συμμετοχών: 10 άτομα)
     Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο προπονητή κ. Γιώργο Μακρίδη στο τηλ.: 6986351887.

    Επίσης το ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ - ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ που εδρεύει Καραισκάκη 95 στη Λαμία, κατανοώντας τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ελληνικες οικογένειες ενστόλων προσφέρει στους Αστυνομικούς Υπαλλήλους του Νομού μας και στις οικογένειές τους ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΤΙΜΕΣ σε όλα τα προγράμματα Γυμνασίου και Λυκείου και σχολικής μελέτης για μαθητές Δημοτικού.
Συγκεκριμένα παρέχει:
    Έκπτωση 15 % στα δίδακτρα σχολικής μελέτης (όλες τις τάξεις του Δημοτικού)
    Έκπτωση 15 % στα δίδακτρα Γυμνασίου (Α΄, Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου)
    Έκπτωση 20 % στα δίδακτραΛυκείου (Α΄, Β΄, και Γ΄ Λυκείου)

Διεύθυνση Φροντιστηρίου: ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Διεύθυνση: ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ 95 – ΛΑΜΙΑ
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22310-50651 κ΄ 6985020152
Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

-Ο-                                                         -Ο-
                                                                                       ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ