ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΡΙΤΩΝ (ΔΑΝΕΙΑ - ΕΙΣΦΟΡΕΣ - ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ)

ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.: 7/2019                                                                       Λαμία, 20-02-2019

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Στην μισθοδοσία μηνός Μαρτίου 2019, που ήδη έχει αναρτηθεί στις υπηρεσίες του POL, στην δεξιά στήλη ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΡΙΤΩΝ (ΔΑΝΕΙΑ - ΕΙΣΦΟΡΕΣ - ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ) εμφανίζεται το ποσό των 20€ υπέρ Π.Ο.ΑΣ.Υ. Το παραπάνω ποσό αφορά την αμοιβή του δικηγόρου, σε όσα μέλη της Ένωσής μας κατέθεσαν αγωγή και προσέφυγαν για τη δικαστική διεκδίκηση δώρων Χριστουγέννων – Πάσχα και επιδόματος αδείας στο δικηγορικό γραφείο του κ. ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ Χαράλαμπου, νομικού συμβούλου της Ομοσπονδίας μας.

-Ο-                                                   -Ο-
             ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ