Δελτίο Τύπου Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης

Αρ. Πρωτ.: 6-ια΄/2019                                                                                     Λαμία, 28-02-2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την  Τέταρτη 27 Φεβρουαρίου 2019, στην αίθουσα διαλέξεων του 2ου ορόφου του Αστυνομικού Μεγάρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Φθιώτιδας.

Η έναρξη των εργασιών έγινε με την ψηφοφορία της ανάδειξης του Προεδρείου της Γενικής Συνέλευσης και συνεχίστηκε με τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό από τον Πρόεδρο και το Γενικό Γραμματέα της Ένωσης. Εν συνεχεία το σώμα της Γενικής Συνέλευσης ενέκρινε τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό καθώς και το Ψήφισμα αυτής.

Τις εργασίες της Συνέλευσης χαιρέτησαν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας Ταξίαρχος κ. Αστέριος ΜΑΝΤΖΙΩΚΑΣ,ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας Ταξίαρχος κ. Μιχαήλ ΤΣΑΤΣΗΣ, ο Αντιπρόεδρος της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων και Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λάρισας κ. ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ Αθανάσιος, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευρυτανίαςκ. ΤΣΙΑΜΑΚΗΣ Κοσμάς καθώς καιο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωκίδαςκ. ΝΤΕΛΗΣ Χρήστος.

Εν συνεχεία το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος, οπού μας ενημέρωσε  για όλες τις τελευταίες εξελίξεις για τα τρέχοντα  θέματα που απασχολούν τους Αστυνομικούς τόσο σε Τοπικό όσο και σε Πανελλαδικό επίπεδο.

Στη Γενική Συνέλευση παρευρεθήκαν επίσης εκπρόσωποι της εταιρείας Νομικής Προστασίας ARAG, ο Γενικός Διευθυντής αυτής κ. ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟΣ Κων/νος και ο Υπεύθυνος Προγράμματος κ.  ΙΑΤΡΟΥ Σπυρίδων όπου ενημέρωσαν τα μέλη μας για θέματα που αφορούν την Νομική κάλυψη που παρέχεται από την εν λόγο εταιρεία.

Παρευρεθήκαν και τίμησαν με την παρουσία τους τη Γενική Συνέλευση, ο Ταμίας της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων και Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Εύβοιας κ. ΚΟΥΛΙΑΚΗΣ Γεώργιος, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας μας κ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ Δημήτριος,ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας κ. ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ Ζαχαρίας μαζί με τον Αντιπρόεδρος αυτής, κ. ΓΙΑΝΟΥΛΗ Νικόλαο, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Στερεάς Ελλάδας κ. ΜΠΡΑΝΗΣ Γεώργιος και μέλη της Ένωσης μας.

Μετά το πέρας των εργασιών, παρουσία Ιερέων της Ενορίας μας, το Διοικητικό Συμβούλιο έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα, δίνοντας ευχές για Καλή Χρονιά, υγεία και υπηρεσιακή ηρεμία.

-Ο-

ΠΡΟΕΔΡΟΣ