Δελτίο Τύπου επιμνημόσυνης δέησης υπέρ πεσόντων Αστυνομικών

Αρ. Πρωτ.: 8-γ΄/2019                                                                            Λαμία, 03-02-2019

Π Ρ Ο Σ: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ - ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΘΕΜΑ: «Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ πεσόντων Αστυνομικών».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την καθιερωμένη ετήσια επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των πεσόντων Αστυνομικών κατά την εκτέλεση του καθήκοντος τελέστηκε εχτές (02-03-2019), ημέρα Σάββατο και ώρα 08:40΄ στην Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας στη Λαμία από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας.

Η σεμνή και λιτή τελετή πραγματοποιήθηκε επ’ ευκαιρίας του Α΄ Ψυχοσάββατου και είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής στους συναδέλφους που θυσίασαν τη ζωή τους στο καθήκον. Ημέρα τιμής και θλίψης η σημερινή.
     Στο μνημόσυνο μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας Ταξίαρχος κ. Αστέριος ΜΑΝΤΖΙΩΚΑΣ, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας Ταξίαρχος κ.Μιχαήλ ΤΣΑΤΣΗΣ,  μέλη της Ένωσης καθώς και αρκετοί πιστοί.

-Ο-

ΠΡΟΕΔΡΟΣ